Wiec tak:
Posilek nr 1 (przetreningowy) godz 8.30
130g cycka z kury,
150g serka wiejskiego,
80g ryzu bialego
100g warzyw
co daje nam: B/W/T ~ 60, 70, 10,5
Posilek nr 2 (potreningowy) godz ok 12-12.30
100g piersi z kury
150g sera wiejskiego
50g pomidora
25g oliwek
odrobine mleka 0,5% (ok 100ml)
Co daje nam: B/W/T ~ 44, 13, 19
Posilek nr 3 godz 15,00
125g makaron
200g serka wiejskiego
Co daje nam: B/W/T ~ 39, 105, 13
Posilek nr 4 godz 18.00
Tost (chleb tostowy pelnoziarnisty + szynka chuda z kurczaka)
100g kurczaka
150g wiejskiego
100g warzyw
co daje nam: B/W/T ~ 30,5,8
Posilek nr 4 godz 20.00
Jest to salatka grecka, bez sosu sklad:
Kurczak, kapusta, oliwki, kukurydza, pomidor, ser feta najchudszy z miozliwych.
Co wy na to ?
sds