6.CEL SUPLEMENTACJI: -
7.DOTYCHCZAS STOSOWANE SUPLEMENTY/ODŻYWKI: -
8.KWOTA KTÓRA MOGE PRZEZNACZYĆ NA SUPLEMENTY/ODŻYWKI: Tyle ile potrzeba.
9.POZIOM BF% (mniej więcej jeśli naprawdę nie wiesz umieść fotkę)
10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): 20%. :)
11.WYNIKI SILOWE (tutaj możesz się POPISAĆ ile wyciskasz na ławce, ile bierzesz na przysiad a ile na MC)
-Klata: raczej nie sprawdzałem ile mogę maksymalnie, raczej trenuje sobie powoli, i biorę 70 na klatke i robię pare powtórzeń. :)
-Przysiad: -
-Mc: -
12. Czy masz dietę?
Nie posiadam diety, chociaż staram się teraz ograniczać wszelakie słodycze, napoje gazowane i ogólnie taką żywność którą można uznać za ' niezdrowe ' czyli McDonald, KFC i tak dalej odpadają.
13. PYTANIE :
Mam kilka nowatorskich pytań i liczę na dobre odpowiedzi. Pooglądałem już pare dobrych tematów więc już troszkę wiem o co w tym wszystkim biega jednak nurtują mnie pewne pytania.
- Czy muszę mieć typową dietę? Głównie chodzi mi o to że niestety jeszcze mam szkołę, do tego dochodzi dodatkowa praca, nie mam za bardzo czasu na przygotowanie tak typowych posiłków że tak powiem co do 1 g białka, i co do 1 kalorii. Bardziej chciałbym stosować zdrowe odżywanie, oczywiście dostosowane do masy, czyli dużo zdrowego odżywiania, ale na przykład czy obiady mogą być takie od mamusi że to nazwę? Drobiowy, sałatka i ziemniaki na przykład? :) Oczywiście ograniczając wszelakie słodycze i fast foody. :)
- Jak to jest z posiłkami przed i po siłowni? Jaki czas przed siłownią powinienem spożyć posiłek?
-Można połączyć robienie masy z FitCrossem? :)
-Czy jeśli w poniedziałek wieczorem pójdę na siłownie (na treningach omijam zazwyczaj nogi a wyjaśnię dlaczego) to we wtorek rano mam opcje ze szkoły że możemy iść na siłownie, 2 godziny, czy mogę wtedy zrobić same nogi , i w środę znowu iść na siłownię? :) Oczywiscie tylko we wtorki bym robił nogi :)
- Czy ta odżywka http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=4&id=33 ( dostałem na święta od dziewczyny ) może być jak na początek? Jak ją dawkować, i ile przed i po treningu stosować? :)
na 100 g 1 porcja (35g)
1651 kJ/ 395 kcal 577 kJ / 138 kcal
Białko
77 g 27 g
Węglowodany
6 g 2,1 g
Tłuszcz
7 g 2,4 g
Proszę o tolerancje i szczerze odpowiedzi,
pozdrawiam Adrian. :)
Zmieniony przez - Brodaty Prosiaczek w dniu 2015-01-03 23:29:35