Opis
- 18g białka w porcji
- Gotowy w 9 minut
- Niska zawartości cukru
Protein Pasta to wysokobiałkowy makaron łatwy do przyrządzenia (czas przygotowania około 9 minut) nadający się do różnego rodzaju posiłków. Protein Pasta zawiera 30g białka na porcję, co przyczyni się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Makaron posiada również niską zawartości cukru, ponieważ to tylko 0,4g na porcję, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla każdego, kto chce ograniczyć spożycie cukru.
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Protein Pasta
Porcja 30g
Ilość porcji w opakowaniu 14
Opakowanie 14x30g
Zawartość jednej porcji zaw: % ZDS
Wartość energetyczna: 103 kcal 5%
Tłuszcz 0,6 g 1%
- w tym nasycone 0,15 g 1%
Węglowodany 6,3 g 2%
- w tym cukry 0,4 g 1%
Błoonik 0,3 g
Białko 18 g 36%
Sól 0,72 g 12%
Sposób użycia
1. Zagotować 1 litr wody z odrobiną soli.
2. Protein Pasta dodaj do wrzącej wody
3. Gotować przez co najmniej 9 minut, w zależności od preferencji smakowych.
4. Odsączyć z wody.
Przechowywać w oryginalnym opakowaniu w chłodnym i suchym miejscu. Upewnij się, że poszczególne torebki makaronu są prawidłowo zamknięte. Produkt nie powinien być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Spożywać w ramach zrównoważonej diety i zdrowego trybu życia.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]