SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

sos

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 442

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51589 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam!

Ostatnio gotuję cycka z kury razem z ryżem w jednym naczyniu. Wodę po gotowaniu redukuję dodaję przypraw śmietany oraz mąki pszennej (na bogato)no i zagęszczam tym, powstaję fajny sosik i jem.

Przechodzę na keto/low carb.

Moje pytanie brzmi czym najlepiej zagęścić taki sos w przypadku diety nisko węglowodanowej ? Tak żeby to coś miało najniższe możliwie węgle?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132186 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460792
na pewno nie mąką, zjedz taki jaki jest, smietany sporych ilości też bym nie stosował, jak Ci sam gotowany nie smakuje to moze go usmaż na teflonie popsikanym pamem.


Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-09-24 22:35:50

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dieta z suplementami czy bez

Następny temat

android licznik jedzenia

forma lato