SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kurczak

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 693

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 6 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 240
Cześć. Dzisiaj usmazylem 160g kurczaka a po usmazeniu zwazylem i bylo 120 . Czy to normalne?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3041 Napisanych postów 51776 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 350105
Tak,

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3041 Napisanych postów 51776 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 350105
Tak,

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51596 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
To normalne, mięso podczas obróbki termicznej traci wodę, szczerze to i tak ładna waga została.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17720 Napisanych postów 132231 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1461020
Normalne, każde mieso podczas obróbki traci wode. Inaczej ejst w przyapdku ryżu wrzucasz worek 100g a wyjmujesz 250g bo 100g ryżu i 150g wody którą nasiąkł

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Masturbacja A progres

Następny temat

Płatki owsiane

forma lato