przykładowe
Śniadanie ok 8.00:
-kromeczka razowego chleba
-sałata
-pomidor
-szynka z indyka
-rzodkiewka
białko: 13,5 ; Tłuszcz: 1,55; Węglowodany: 25,2
lub
-jajecznica z 2 jaj
-1/2 pomidora / papryki surowej
białko: 22,2; tłuszcz: 11,65; węglowodany: 4,3
II śniadanie ok 10.30-11.30
-musli z jogurtem naturalnym
białko: 7,6; tłuszcz: 4,27; węglowodany: 15,59
Obiad ok 13.00-14.00
-gotowane mięso np.pierś z kurczaka/udko itp.
-sałatka warzywna
białko: 25; tłuszcz: 1,5; węglowodany: 9,1
Podwieczorek ok 15.30-16.30
-tuńczyk z jajkiem/kiełbaską drobiową i warzywami
białko: 30,2; tłuszcz: 9,3; węglowodany: 0,5
Kolacja ok 18.00-19.00
- marchewka /kapusta kiszona
białko: 1,1; tłuszcz: 0,2; węglowodany: 8,7
Do tego 4-5 razy w tygodniu siłownia ( 45 min ćwiczeń siłowych, następnie ok 30-60 min aerobów, w tym trening HIIT)
Płeć: Kobieta
Wiek: 20
Waga: 59
Wzrost: 160
Obwód klatki: 96
Obwód ramienia: 29,5
Obwód talii: 74
Obwód uda: 57
Obwód łydki: 34
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: studia
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia 4-5xtyg
Odżywianie: -
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: -
Stan zdrowia: -
Preferowane formy aktywności fizycznej: -
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: -
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: -
Stosowane wcześniej diety: -