Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6
Wiem że to może być śmieszne ale nie mam pojęcia jak przyrządzić rybę od podstawy to znaczy :
- co ściągnąć/wyciąć a co zostawić
- z czym przyprawić
- jak gotować
Może mi to ktoś wszystko wytłumaczyć ;/ ?
Co do ryb to możecie różne podawać a głównie mi chodzi o :
Płocie,Okonie,Karasie,Karpie,Leszcze i Liny ;)
Ale czekam też na inne propozycje :)
Dziękuje z góry =)
Szacuny
1
Napisanych postów
264
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
15243
Masz rybkę odcinasz jej głowę ,skrobiesz dokładnie,rozcinasz ją od spodu ,wyciągasz wszystkie bebechy,obmywasz i gitara.Obracasz ją w bułce tartej i na patelke.