...
Napisał(a)
gotujesz ryż 20-30 minut???!!!!biały ryż czy brązowy?ja biały gotuje około 12 minut i jest w sam raz.strach pomyśleć jaka byłaby z niego papka po 20-30 minutach...
...
Napisał(a)
Gotuje (biały) chyba zgodnie z przepisem.
NA wrzącą wodę wrzucam torebkę solę i czekam 20 min. (z tymi 30 to może przesadzilem - chociaż jak zapomnę to i 30...):)
Jak za wcześnie wyjmę to jest twardy i niesmaczny.
-=Ziomal=-
NA wrzącą wodę wrzucam torebkę solę i czekam 20 min. (z tymi 30 to może przesadzilem - chociaż jak zapomnę to i 30...):)
Jak za wcześnie wyjmę to jest twardy i niesmaczny.
-=Ziomal=-
...
Napisał(a)
Ja gotuję 15min, a potem wrzucam torebkę pod bieżącą zimną wodę i już jest schłodzony
kulmar
kulmar
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
no to już nie wiem.ja mam mięciutki ryż i również go schładzam pod zimną wodą.dawniej gotowałem około 8 mikut ale wtedy był rzeczywiście twardy.
...
Napisał(a)
nie tylko nie tunczyk z olejem w sosie wlasnym jest lepszy bo nie ma tluszczu ajak
kesiek
kesiek
[_^AjAk^_]YoYo ajak
a tutaj są kaczki http://www.insomnia.pl/temat87594/ moja oficjalna strona http://www.kesiu.existonline.com
...
Napisał(a)
Odkad jem tuna to wymyslam nowe sposoby na jego zrobienie najlepszy jest z bialym serem albo z ryzem w formie salatki
Fire
Moderator: Fitness
Fire
Moderator: Fitness
** eX Moderator SFD **
Polecane artykuły