I Posiłek 6.30
Otręby pszenne 40
srek homogenizowany 150
Orzechy arachidowe 40
Szynka wiejska 20
II Posiłek 9.00
Jaja kurze całe 120
Chleb żytni wileński 33
Ser, Ementaler pełnotłusty 30
III Posiłek 12.30
Jabłko 150
IV Posiłek 15.00
WPC 20
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150
Ryż brązowy 70
TRENING
V Posiłek 19.00
WPC 20
Tuńczyk w oleju 130
Oliwa z oliwek 10
Dzień treningowy NA RANO
I Posiłek 6.30
Otręby pszenne 40
srek homogenizowany 150
Orzechy arachidowe 40
II Posiłek 9.00
Tuńczyk w oleju 130
Chleb żytni wileński 33
Jaja kurze całe 60
Oliwa z oliwek 10
III Posiłek 12.30
Kabanosy 50
IV Posiłek 15.00
Makaron czterojajeczny 80
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150
WPC 25
TRENING
V Posiłek 19.00
WPC 25
Ser twarogowy chudy 125
Oliwki zielone marynowane 30
Dzień treningowy NA RANO
I Posiłek 6.30
Otręby pszenne 40
srek homogenizowany 150
Orzechy arachidowe 40
II Posiłek 9.00
Jaja kurze całe 120
Chleb żytni wileński 33
Szynka wiejska 30
III Posiłek 12.30
Kabanosy 100
IV Posiłek 15.00
WPC 25
Mintaj świeży 150
Ryż brązowy 80
TRENING
V Posiłek 19.00
WPC 25
Ser, Camembert pełnotłusty 30
Mintaj świeży 100
Oliwa z oliwek 10
Dzień nie treningowy NA RANO
I Posiłek 6.30
Ser, Camembert pełnotłusty 30
Chleb żytni wileński 33
Jaja kurze całe 60
Szynka wiejska 30
II Posiłek 9.00
Brokuły 250
Oliwa z oliwek 10
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150
III Posiłek 12.30
Orzechy arachidowe 50
Ser twarogowy chudy 125
IV Posiłek 15.00
WPC 25
Naleśniki z serem 250
V Posiłek 19.00
WPC 25
Naleśniki z serem 100
Dzień nie treningowy NA RANO
I Posiłek 6.30
Otręby pszenne 40
srek homogenizowany 150
Orzechy arachidowe 30
II Posiłek 9.00
Tuńczyk w oleju 130
Chleb żytni wileński 33
III Posiłek 12.30
Jabłko 150
IV Posiłek 15.00
WPC 25
Schab pieczony I 200
Kasza jęczmienna, pęczak 60
V Posiłek 19.00
WPC 25
Kabanosy 50
Oliwa z oliwek 10
Dzień nie treningowy NA RANO
I Posiłek 6.30
Otręby pszenne 40
srek homogenizowany 150
Orzechy arachidowe 40
II Posiłek 9.00
Brokuły 250
Oliwa z oliwek 10
Mintaj świeży 150
III Posiłek 12.30
Kabanosy 100
IV Posiłek 15.00
WPC 25
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 150
Ryż brązowy 70
V Posiłek 19.00
WPC 25
Chleb żytni wileński 33
Ser, Camembert pełnotłusty 30
Jaja kurze całe 60
Oliwki zielone marynowane 30