Szacuny
383
Napisanych postów
551
Wiek
34 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7839
Witam
wpadło mi w ręce sporo migdałów , niestety wszystkie oblane polewą z cynamonem. Na tyle , że masa migdału w tym "cukierku" to jakieś 50% , reszta to polewa.
Zauważyłem , że pod gorącym to się rozpuszcza. Tylko teraz nie wiem czy gdybym wrzucił te migdały do wrzątku to nie stracą na swojej wartości.
Chodzi mi głownie o omege 3.
Jak uważacie ?
PS:chociaż w sumie cholera wie w jakiej temperaturze one już były robione ...
Zmieniony przez - Beny 179 w dniu 2012-08-11 10:05:55
"Lepiej być sądzonym przez ludzi 12-stu , niż niesionym przez 4-ech na wieki do piasku"
Karramba
Szacuny
6
Napisanych postów
136
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1748
Oddaj komuś, szkoda czasu na taką zabawę, jak i produktu :P Jak wpadnie Ci karton czekolady z orzechami laskowymi to też będziesz je odzyskiwał ? :P xD