Zapiekanka z fasolki szparagowej i po mojemu
...
Napisał(a)
Każdy ze składników tej zapiekanki uwielbiam z osobna… Postanowiłam sprawdzić, co stanie się po ich połączeniu! Skomplikowane? Warto! Efekt? Pysznie, wykwintnie, zdrowo... W sam raz na przystawkę! Fasolka zawiera duże ilości potasu, wapnia, magnezu, manganu, żelaza i fosforu. Ma w swym składzie także siarkę, fluor i jod. Znajdują się w niej znaczne ilości witamin z grupy B oraz witaminy C, E jak również PP i karoten. We wszystkie wymienione składniki odżywcze bogatsza jest fasolka o zielonych strąkach. Taką lubię najbardziej! ?
Zapiekanka z fasolki szparagowej i po mojemu
Zapiekanka z fasolki szparagowej i po mojemu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Polecane artykuły