Szacuny
4
Napisanych postów
203
Wiek
31 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4806
Właśnie z sfd takie informacje pozyskałem że niezdrowa, widocznie za mało czytałem, w takim razie mógłbym zamienić kurczaka na wątróbkę, i wyszłoby znacznie taniej, dzięki wielkie chopy ! kurczaka zawsze gotowałem na wodzie, raz na jakiś czas na teflonie.jak waszym zdaniem najlepiej ją przyrządzić?
Szacuny
4
Napisanych postów
203
Wiek
31 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4806
W artykułach podanych wyżej piszę że raz w tygodniu, zalecane jest spożycie, czy codzienne jedzenie nie było by przesadą? choć bardzo by mi to odpowiadało.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6319
Napisanych postów
76319
Wiek
39 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
756490
Wrzuć sobie dla urozmaicenia wątróbkę z dwa razy w tyg., raz serca i raz żołądki. Reszta z udek, nabiału, jaja, szynki wieprzowej, czy piersi. Są to najtańsze źródła białka, szczególnie w promocji, których pełno.