Chcialam prosic o ocene menu i planu aktywnosci fizycznej.
Cel: redukcja i rzeźba, zejście z 65 do 53 w ciągu 8 miesięcy i utrzymanie rezultatu. wzrost: 160 na obcasach.
Aktywnosc fizyczną podaje w skali tygodnia:
ok. 4-6 godzin zajęć typu aerobik + 2-3 godzin zajęć typu spinning na rowerach + 2-3 godzin zajęć ze sztangami (tzw power bar). rozłożone w miarę równo po dniach tygodnia
Menu dziennie:
śniadanie g. 6:00
placki z otrąb owsianych (3 łyżki), serka wiejskiego i jaja
lub
kasza gryczana (0.25 szklanki przed ugotowaniem)z brokułem i serkiem wiejskim (0.5 opakowania)
lub
ryż brązowy (0.25 szklanki przed ugotowaniem) z rybą wędzoną (0.25 makreli)
lub
kasza jaglana (0.25 szklanki przed ugotowaniem) z bieluchem (0.5 opakowania)
2. i 3. śniadanie g 9:00 i 11:00
w sumie 2-3 jabłka, jak mam wielkiego smaka to dodatkowo banan raczej niedojżały
obiad g 13.00:
zupa krem na goleni cielęcej z brokuła, pora, groszku
lub
warzywa na patelnie z mięsem pieczonym (200 gr)
lub
brokuły z gulaszem z indyka (200 gr)
lub tym podobne
podwieczorek g 16.00
0.5 l mleka zsiadłego
między 18 a 22 następuje fitness
zaraz po:
kasza gryczana (0.25 szklanki przed ugotowaniem) z mięsem z zupy i chilli
lub
twaróg (65 gr) ze szprotami wędzonymi (80 gr) i z chilli
lub
kasza gryczana (0.25 szklanki przed ugotowaniem) z tuńczykiem (0.5 puszki) i chilli
itp.
i potem już nic.
dzięki z góry