SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Surówka z kopru włoskiego

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1250

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 12439 Wiek 50 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 85713
Surówka z kopru włoskiego

skład:



Wykonanie:

Sałatę pokroić na mniejsze kawałki, koper włoski przekroić na 4 części i drobno posiekać, szczypiorek i seler naciowy drobno posiekać można dodać koperek z łodyg, migdały pokroić na drobne kawałki dorzucić do warzyw.
Z 4 łyżek oliwy, 1,5 łyżki octu jabłkowego, 1 łyżki soku z cytryny, 1 łyżki syropu z agawy lub miodu zrobić sos i polać sałatkę.
Całość doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.

Smacznego!

na 100gr b 2,6 w 5,0 t 7,6

Efekt to duża micha surówki - u mnie na 2 dni dla 2 bardzo głodnych osób :)






i w wersji obiadowej



Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wiosenna polędwiczka wieprzowa

Następny temat

Dla opornych, czyli pasztet na zimno w sekunde ;-)

forma lato