Opis
- Zero cukru, tłuszczu, glutenu, soi
- Wspomaga odchudzanie
- Wysoka zawartość błonnika
Najpopularniejszy typ makaronu oraz nazwa dania nie tylko w Polsce. Wielu ludzi mianem spaghetti określa wszelkiego rodzaju potrawy, których podstawą jest makaron i sos. Diet Spaghetti zadowoli każdego miłośnika nakręcania klusek na widelec – po prostu dodaj swój ulubiony sos i nie przejmuj się, że coś Ci po nim urośnie.
Skład: konjac glucomannan,woda,calcium hydroxide.
Sposób użycia
1. Wypłucz pod ciepłą wodą.
2. Gotuj lub smaż 2-3min.
3. Dodaj bezpośrednio do potrawy.
Masa netto: 260g
Masa netto po odcieku: 200g
Wartości odżywcze
SKŁADNIKI AKTYWNE Spaghetti
Porcja 200g
Ilość porcji w opakowaniu 1
Opakowanie 200g
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość energetyczna w 100 g: 6,4 kcal
Węglowodany 0,5 g
- w tym cukier 0 g
Białko 0 g
Tłuszcz 0 g
Błonnik 4,5 g
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]