Śniadanie
6:00
Otręby owsiane - Sante g 239 13 32 6
Banan g 190 2 44 1
Jajo kurze całe szt 219 20 1 15
Żurawina suszona g 64 0 16 0
Drugie śniadanie
9:00
Marchew g 40 1 8 0
Chleb żytni pełnoziarnisty g 356 10 72 3
Szynka z indyka g 41 8 0 1
Jabłko g 92 1 20 1
Ogórek g 5 0 1
Obiad I
13:00
Ryż Brązowy KUPIEC g 322 7 77 2
Mięso z piersi kurczaka bez skóry g 198 43 0
Marchew g 40 1 8 0
Sok pomarańczowy g 108 2 25 0
Obiad II
17:00
Ryż Brązowy KUPIEC g 322 7 77 2
Mięso z piersi kurczaka bez skóry g 99 22 0 1
Oliwa z oliwek g 176 0 0 20
Orzechy włoskie g 262 6 1 26
Kolacja
21:00
Mleko 1,5% Mlekovita g 88 6 10 4
Jajo kurze całe szt 146 13 1 10
Serek wiejski lekki - Piątnica g 203 28 6 8
Sałata g 6 1 1 0
Pomidor g 15 0 2 0
Oliwa z oliwek g 353 0 0 40
Suma dobowa: 3584 kcal 191 g białka 402 g węglowodanów 142 g tłuszczu
Jeszcze trochę i zaczynam ćwiczyć na siłowni, narazie przyzwyczajam się do robienia posiłków, co do planu na trening, będę podążać:
https://www.sfd.pl/[Art]_Pierwszy_rok_treningów-t906985.html
Mam pytanie, zaczynać masować się, w ogóle jak się kierować i z czego zyskiwać wiedzę nt. siłowni?
Wymiary:
77kg
181cm
poziom BF: ok.14%
I jeszcze jedno:
Co do rozciągania, znacie jakieś gotowe plany na stretching CAŁEGO ciała?
Zmieniony przez - afsmme w dniu 2014-06-24 22:29:29
Zmieniony przez - afsmme w dniu 2014-06-24 22:30:31