...
Napisał(a)
Jest w jakiś sposób określony skład mięsa kryjącego się pod pojęciem "wołowiny gulaszowej"? Kupiłem, a teraz nie wiem jak to policzyć
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
A ten produkt nie ma etykiety ?
...
Napisał(a)
Średnie wartości odżywcze wołowiny biorąc pod uwagę różne części tuszy:
Składnik Zawartość w 100 [g]
Kalorie (wartość energetyczna) 228 kcal / 955 kJ
Białko 17,37 g
Tłuszcz ogółem 17,07 g
Weź pod uwagę fakt że polędwica ciemno czerwona, wręcz bordowa, będzie miała 4g/tłuszczu, 20g/białka
a taki rostbef w którym już zauważysz włókna tkanki łącznej(tłuszczu) w mięsie będzie miał tłuszczu 7g, a białka 22g/100.
Najlepiej w sklepie pytać z jakiej częsci jeśli na wagę, albo też patrzeć na etykiete jeśli pakowane.
Zmieniony przez - drakon707 w dniu 2014-07-24 00:55:01
Składnik Zawartość w 100 [g]
Kalorie (wartość energetyczna) 228 kcal / 955 kJ
Białko 17,37 g
Tłuszcz ogółem 17,07 g
Weź pod uwagę fakt że polędwica ciemno czerwona, wręcz bordowa, będzie miała 4g/tłuszczu, 20g/białka
a taki rostbef w którym już zauważysz włókna tkanki łącznej(tłuszczu) w mięsie będzie miał tłuszczu 7g, a białka 22g/100.
Najlepiej w sklepie pytać z jakiej częsci jeśli na wagę, albo też patrzeć na etykiete jeśli pakowane.
Zmieniony przez - drakon707 w dniu 2014-07-24 00:55:01
"Żółty ser tam wrzuciłeś ?
Może jeszcze narkotyki zacznij zażywać ? "
Polecane artykuły