...
Napisał(a)
Witam...mam pytanie...bo się już spotkałem z dwoma wersjami...chodzi mi o ważenie miesa....jeśli wliczamy wszystko do diety to podczas przygotowania posiłków ważymy mięso przed czy po przygotowaniu (gotowanie, smażenie, grilowanie)?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ważymy przed obróbką
Zapraszam do mojego DT :)
http://www.sfd.pl/Nowe_życie__DT_julcziik-t1045898.html
...
Napisał(a)
Możesz i po, tylko proporcje btw się zmienią. Prościej jest ważyć przed obrubka.
../..
...
Napisał(a)
Zawsze ważymy produkty przed obróbką termiczną , a tłuszcz który się wytopił po np.pieczeniu mięcha możesz sobie zjeść
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Gotowane wcinam...chociaż z wołowiną to różnie...albo smażona ewentualnie duszone :D...dziękuje za odpowiedz.
...
Napisał(a)
Ja większość ważę po obróbce głównie dlatego że np. z 500 g. piersi z kurczaka po usmażeniu gdzieś znika około 100g. ;p
...
Napisał(a)
Tyle ze wartości odzywcze z reguły sa podawane dla produktów surowych.
Polecane artykuły