Myślę właśnie o białeczku po treningu a cena kusi i myślę nad tym a izolatem.
Myślę właśnie o białeczku po treningu a cena kusi i myślę nad tym a izolatem.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźProwadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
"Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem, mówi ci kiedy jesteś poważnie ranny, nie pozwala ci zasnąć, przypomina ci abyś kończył tą pracę i wrócił do domu. Ale czy wiecie co jest najlepszego w bólu? Świadczy o tym, że żyjesz."
Gorzki posmak też nie jest niczym dziwnym. Należy po prostu pamiętać co to jest hydrolizat:
"Hydrolizat białka serwatkowego (WPH) powstaje podczas hydrolizy WPC i WPI, polegającej na przełamaniu łańcuchów aminokwasowych. Wadą tego typu białka może być gorzki posmak w zależności od liczby procesów hydrolizy, które produkt przeszedł.
Hydrolizat białka serwatkowego (WPH) ma zastosowanie w żywieniu specjalistycznym. Jest to białko poddane procesowi wstępnego trawienia enzymatycznego, dzięki czemu jest łatwiej przyswajalne."
Zmieniony przez - zielony90 w dniu 2015-01-30 19:28:33
wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, ważna jest dawka
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, ważna jest dawka