Więc tak:
Wiek:20
Wzrost:185
Waga:Aktualnie 78 lecz w styczniu jeszcze było 84 +/-
Aktywność Fizyczna: 3x w tyg FBW +3x Aeroby(tętno około 140) (wt,czw,nd) i do tego sztuki walki 3xpo 2h (pon,sr,pt)(ostry zajazd)
Dieta: 2200-2400 kcal ponieważ nieraz posiadam treningi o późniejszej porze dlatego muszę dodać jakiś posiłek.
+cheap meal w sob/nd
Dieta z 2 dni -Siłownia(2200)/SW(2400)-akurat późniejszy trening
Kilka pytań:
1.Czy w trakcie redukcji/masy moge smażyć mięso na sprayu 0 kcal tak jak to teraz robię?
2.Póki co kupuje ciągle warzywa mrożone znajduje sie tam brokuł kukurydza itp zamienić to na jakieś konkretne warzywa czy poczekać aż zacznie sie robić cieplej i tych warzyw będzie więcej i wtedy je zacząć gotować już nie kupować mrożonych
3.Co ile zmieniać cykle redukcja/masa