Szacuny
0
Napisanych postów
34
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1036
Witam, miałem 3 opakowania wspomnianego białka (kokos,wanilia,ciastka). Smak,rozpuszczalność,skład i korelacja do ceny jak dla mnie rewelacja, ale mam do Was 2 pytania:
-Czy polecacie jakieś inne białko, które wg was wypada lepiej?
-Czy w ostatnim czasie wyszły na jaw jakieś smrody o tej marce lub innych polecanych białek?
Nadmienię jeszcze że pozytywnym aspektem poprzedniego białka była zawarta w nim laktaza wspomagająca trawienie( bo przecież jak kupujemy już białko z wyższej półki to chcemy mieć trochę przyjemności z jego spożywania).
Pozdrawiam i liczę na przydatne odpowiedzi i owocną dyskusję.
Szacuny
2
Napisanych postów
29
Wiek
34 lat
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
262
""pozytywnym aspektem poprzedniego białka była zawarta w nim laktaza wspomagająca trawienie( bo przecież jak kupujemy już białko z wyższej półki to chcemy mieć trochę przyjemności z jego spożywania). "" Enzymy jak laktaza, proteaza często są dodawane, żeby człowiek sraczki nie dostał po laktozie obecnej w produkcie-w dobrych jakościowo bialkach raczej nie ma dla nich miejsca z prostej orzyczyny-nie są potrzebne.. Mam nadzieję, że wyciągniesz z tego wnioski