...
Napisał(a)
Siemanko mam taki oto mały ale uporczywy problem,że mój ryż bezpośrednio po ugotowaniu(ryż biały najtanszy z lidla zarówno w woreczkach jak i luzem) jest smaczny dosc sypki,generalnie taki jak należy,jednak po ostygnięciu zaczyna się kleic i niemalże moge go wziąc z talerza niczym kromkę chleba.Dodam jeszcze,że próbowałem wersji z płukaniem oraz bez płukania przed gotowaniem.Macie jakieś rady?;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
zjedz poki cieply.
a tak na serio, ja dodaje troche oleju i mieszam go dokladnie i nie przywiera
a tak na serio, ja dodaje troche oleju i mieszam go dokladnie i nie przywiera
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
po
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Ryż biały ma to do siebie, że się klei. Szczególnie, jak lekko rozgotujesz lub poleży. Kupuj lepszy jakościowo parboiled.
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
Kilka pytań nt. redukcji
Następny temat
Dieta redukcyjna do oceny + kłopotliwe zapotrzebowanie
Polecane artykuły