Posiłek nr 1
8:00
Jaja kurze (100g) g 279,4 25,0 1,2 19,4
Boczek wieprzowy wędzony 50 g 144,5 7,5 0,5 12,5
Szczypiorek 50 g 13,2 1,8 0,7 0,4
Posiłek nr 2
11:00
Twaróg wiejski tłusty - Piątnica 150 g 217,2 21,8 5,6 12,0
Chleb żytni razowy 30 g 66,2 1,7 13,7 0,5
Smalec 25 g 223,9 0,0 0,0 24,9
Posiłek nr 3
14:00
Wieprzowina - karkówka 100g 199,2 12,0 0,0 16,8
Wieprzowina - schab surowy bez kości 100 g 120,0 21,0 0,0 4,0
Smalec 42g 385,1 0,0 0,0 42,8
Posiłek nr 4
17:00
Mięso z piersi kurczaka bez skóry 200g 194,4 43,2 0,0 2,4
Posiłek nr 5
21:00
Twaróg półtłusty - Delikate 100g 122,8 18,0 3,7 4,0
Mleko 3,2% 100 g 60,7 3,4 4,8 3,1
Dodano: 2 026,4 kcal 155,3 g B 30,2 g W 142,7 g T