Przeczytaj całość na PoTreningu: http://potreningu.pl/articles/4341/jak-z-wartosciowego-jedzenia-robimy-zwykly-junk-food
...
Napisał(a)
Coraz więcej ludzi chce odżywać się zdrowo. Świadomość konsumentów wzrasta – za namową mediów, specjalistów oraz sportowców wybieramy aktywny tryb życia i decydujemy się na kupowanie produktów spożywczych nieprzetworzonych technologicznie. Na nich staramy się bazować komponując menu. Jednakże często nieświadomie, 2 w warunkach domowych znacznie obniżamy wartość odżywczą zakupionych produktów żywnościowych, niewłaściwie się z nimi obchodząc. Konsekwencją są posiłki ubogie w składniki odżywcze a bogate w energię, a czasem nawet wytwarzamy dania będące źródłem niebezpiecznych i kancerogennych związków. W jaki sposób najczęściej obniżamy wartość spożywanego jedzenia?
Przeczytaj całość na PoTreningu: http://potreningu.pl/articles/4341/jak-z-wartosciowego-jedzenia-robimy-zwykly-junk-food
Przeczytaj całość na PoTreningu: http://potreningu.pl/articles/4341/jak-z-wartosciowego-jedzenia-robimy-zwykly-junk-food
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Polecane artykuły