...
Napisał(a)
Siemanko,otóż ćwiczę i mam dietę i mam pytanie co do przyrządzania piersi z kurczaka, cze lepiej jeść smażoną w panierce czy gotowaną na parze? Sprawdzałem w necie i smażona ma w 100 g ma około 25g białka i az 13 tłuszczu a gotowana na parze 39g białka i 2g tłuszczu. Jak wy to przyrządzacie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
dokładnie kolego tam pytaj-zamykam
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Poprzedni temat
DMOWE PŁATKI DO MLEKA CINIMINIS "PASZKOminis" :)
Następny temat
Tarta z kurczakiem i warzywami na orkiszowym spodzie
Polecane artykuły