...
Napisał(a)
Było napisane na pierwszej stronie
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-06-22 07:57:22
Ginger_RedMalinowaWitamy Ps. To Twoje włosy?
Niestety kochana nie moje
Ale są piękne prawda? Strasznie mi się podobają i się zastanawiam nad przefarbowaniem moich naturalnych ciemnych, właściwie czarnych włosów.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-06-22 07:57:22
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Sos pomidorowy jest przepyszny. Przepis.
10 dużych dojrzałych pomidorów
2 pęczki koperku
100g masła
2 czubate łyżki mąki pszennej
2 płaskie łyżki cukru
100g koncentratu pom.
sól około 3 łyżeczki
pieprz wg uznania
Pomidory sparzyć ok 10min, zdjąć skórkę, pokroić na ćwiartki, wyciąć środki, przesmażyć w dużym garnku na połowie masła kilka minut. Zblendować na gładką masę. Postawić na ogniu. Zrobić zasmażkę: na reszcie masła usmażyć mąkę, dodać do gotującego się sosu. Pogotować chwilę. Dodać koncentrat, drobno posiekany koper, cukier, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać. Chwilę pogotować i gotowe
10 dużych dojrzałych pomidorów
2 pęczki koperku
100g masła
2 czubate łyżki mąki pszennej
2 płaskie łyżki cukru
100g koncentratu pom.
sól około 3 łyżeczki
pieprz wg uznania
Pomidory sparzyć ok 10min, zdjąć skórkę, pokroić na ćwiartki, wyciąć środki, przesmażyć w dużym garnku na połowie masła kilka minut. Zblendować na gładką masę. Postawić na ogniu. Zrobić zasmażkę: na reszcie masła usmażyć mąkę, dodać do gotującego się sosu. Pogotować chwilę. Dodać koncentrat, drobno posiekany koper, cukier, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać. Chwilę pogotować i gotowe
Polecane artykuły