Szacuny
0
Napisanych postów
13
Wiek
25 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
187
Spędziłem już sporo czasu na czytaniu podanych przez modelatorów informacji i ułożyłem dietę do sprawdzenia. Wszelkie uwagi i rady mile widziane.
1.WIEK: 17
2.WAGA: 92
3.WZROST:176
4.WYMIARY:
-Biceps:41
-Klata:114
-Udo:62
-Pas 99
-Biodra 94
-Przedramię: 30
-obwód łydki: 40
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3 razy w tygodniu trening siłowy + 2 razy w tygodniu trening areobowy w postacie rowerka
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : Brak
Stan zdrowia : Dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Kreatyna, Aminokwasy, Flex all complete
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów :
Stosowane wcześniej diety :
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Wiek
25 lat
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
187
Zapotrzebowanie obliczyłem na jakoś 3250kcal, odliczyłem odjąłem od tego 500kcal jako iż to redukcja i jak w poradach odnośnie obliczania zapotrzebowania wziąłem pod uwagę swoją budowę i metabolizm.
Szacuny
978
Napisanych postów
11361
Wiek
5 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
191525
Witaj, Tłuszczy nie ucinaj zostaw na poziomie 1 gram na kilogram masy ciała . Węglowodany możesz spokojnie uciąć , jaki masz trening siłowy ? Zamień filet z kurczaka na inne mięsa na przykład: udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka . Pozdrawiam
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6317
Napisanych postów
76296
Wiek
39 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
756372
Daj czasami inne tłuszcze a nie ciągle oliwa z oliwek. Ryba świeża, ew. czasami tuńczyk, ale nie w oleju. Różnego rodzaju mięsa: wieprzowina, wołowina, podroby a nie ciągle pierś.