Skladniki :
- 1 jajo
- 90g plantana (dojrzalego, najlepiej takiego, ktorego skorka juz poczerniala)
- 30g maki kokosowej
- 20g wheya o smaku szarlotki
- 70g gruszki
- cynamon
- ekstrakt z wanilii
- olej kokosowy do smazenia (u mnie 7g)
Wykonanie:
Zblendowac jajo, plantana, make kokosowa i wheya na gladka mase. Dodac starta na tarce gruszke, cynamon i wanilie i dobrze wymieszac. Smazyc na rozgrzanym oleju kokosowym. Udekorowac plasterkami gruszki i cynamonem
Wartosci:
Kcal: 513,4
B:29,8 g
W::58,7 g
T:17,7 g
Uwaga! Placki sa baaaaardzo slodkie
Zmieniony przez - missInvincible w dniu 2016-06-10 12:47:35
""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html