Szacuny
11150
Napisanych postów
51594
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam!
Ostatnio gotuję cycka z kury razem z ryżem w jednym naczyniu. Wodę po gotowaniu redukuję dodaję przypraw śmietany oraz mąki pszennej (na bogato)no i zagęszczam tym, powstaję fajny sosik i jem.
Przechodzę na keto/low carb.
Moje pytanie brzmi czym najlepiej zagęścić taki sos w przypadku diety nisko węglowodanowej ? Tak żeby to coś miało najniższe możliwie węgle?
Szacuny
17714
Napisanych postów
132216
Wiek
40 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460928
na pewno nie mąką, zjedz taki jaki jest, smietany sporych ilości też bym nie stosował, jak Ci sam gotowany nie smakuje to moze go usmaż na teflonie popsikanym pamem.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2016-09-24 22:35:50
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.