...
Napisał(a)
Nie nie ja waże wszystko przed obróbka tylko chciałem urozmicić troche dietę w prowadzić własnie to udko a z niego jego jednak ciężko jest oddzielić samo mięso przed gotowaniem a nie wiedziałem własnie jak liczyć ;]
...
Napisał(a)
w lidlu np mozesz kupić mięso z ud kurczaka już oddzielone.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
a jaka cena tego oddzielonego? Jednak korzystniej wychodzi pierś, bo z tego udka odpadu w postaci kości i skóry jest więcej niż połowa...
--JP--
...
Napisał(a)
Nie róbmy z tego sprawy skomplikowanej. Spokojnie można te 100-120g mięsa z udka zjeść. ( zależne od wielkości ) generalnie makro nigdy się nie będzie zgadzać w 100%. Czasem warto, a nawet należy zmieniać produkty. Ktoś nie ma ochoty na udko, to zje sobie co innego. Sprawa jest dość prosta.
1
...
Napisał(a)
Robisz tak, jaki masz produkt. Tu nie ma żadnej zagadki. Masz udka z kością to taki produkt wliczasz. Jak masz mięso z udek to wliczasz samo mięso bez kości.
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
Czy podczas redukcji powinienem ucinać węgle?
Następny temat
Dieta na masę do oceny, 60kg
Polecane artykuły