PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźRyby można gotować na parze Sama często tak robię, z dodatkiem warzyw zamknięte w folii
Smażyć też mozna, najlepiej na masle klarowanym, smalcu, czy oleju kokosowym - byle nie przypalać i nie smażyć za długo.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Smażenie nie jest złe, ważne to czego się używa do smażenia - oleju, patrlni, jak długo się smaży etc.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Garnek - do garnka woda - na garnek sitko - na sitko jedzenie w foli, albo bez i pokrywka.
Na forum bez Pani Aga jestem.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
A amelinium poddane temp + żywność to przypadkiem nie zło
Zmieniony przez - p0mp@ w dniu 2017-01-27 21:43:28
Ja mam specjalne sitko do gotowania na parze.
Zdarza mi się używać folii.
Wiesz, nie nakłaniam do niczego, ja tak robię. Wiele awersji jest też apropo foremek sylikonowych do pieczenia między innymi babeczek, jak coś nie jest notoryczne, tylko raz na jakiś czas, bo jestem raczej zwolennikiem duszenia z warzywami mięsa, czy ryb to to nie powinno odbić się na zdrowiu.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
https://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html
Moderator działu Odżywianie