OPIS
Łatwe i szybkie przygotowanie
Wystarczy tylko wymieszać z wodą
Bezglutenowe i bez dodatku cukru
MPI i wysokobiałkowe WPC
Protein Pancake to gotowa mieszanka do formowania gofrów czy naleśników z niezwykłą zawartością białka, co stanowi 44%. Nawet przy tak wysokiej zawartości białka, firmie Nutrend udało się zachować delikatny i zrównoważony smak.
Doskonałą jakość białka jest zapewnione przez wysoko zagęszczonego mleka (izolat białka MPI) i koncentratu białka serwatki (WPC). Protein Pancake są dobre nie tylko ze względu na wysoką zawartość białka, ale również dlatego, że nie zawierają glutenu i nie są obciążone konserwantami czy barwnikami. Wśród korzyści należy zaliczyć fakt, że Protein Pancake są ważnym źródłem cennego błonnika.
SKŁADNIKI AKTYWNE
Porcja 50g
Ilość porcji w opakowaniu 15
Opakowanie 750g
SKŁADNIKI Protein Pancake
Zawartość jednej porcji zaw:
Wartość energetyczna: 179 kcal
Tłuszcz 2,4 g
- w tym nasycone 1,5 g
Węglowodany 15,8 g
- w tym cukry 3,1 g
Błonnik 3,4 g
Białko 22 g
Sól 0,5 g
SPOSÓB UŻYCIA
Porcję 50 g wymieszać w 100 ml wody, aż do uzyskania odpowiedniej konsystencji.
Smażyć z obu stron w gorącej patelni. Podawać na ciepło.
20 g = to 1 miarka.
Może zawierać śladowe ilości soi.
KUP TERAZ
https://sklep.sfd.pl/Nutrend_Protein_Pancake-opis36043.html
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]