...
Napisał(a)
Widzę, że śledzie matjasy (te z zalewy solnej) są w bardzo dobrej cenie. Zazwyczaj używa się ich do jakichś sałatek czy potraw na zimno, typu w sosie czy w śmietanie/jogurcie. Czy jednak nie dało by się ich ugotować? W sensie wymoczyć te parę godzin, by sól z nich wyszła, a następnie ugotować np. w wywarze warzywnym? Wiem, że się takowe śledzie niekiedy smaży, ale mi chodzi o gotowanie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nigdy nie gotowałam śledzi z solanki , w domu mama za to je czasami smażyła w delikatnym cieście . Co do ceny to surowe śledzie sa tez tanie
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
Polecane artykuły