...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Wrzucisz zdjęcie do wglądu?
Nie bardzo wiem, czego oczekujesz w tym temacie, po czym mam stwierdzić, czy aby na pewno masz w łydce 34cm? Jasnowidz ze mnie żaden
Nie bardzo wiem, czego oczekujesz w tym temacie, po czym mam stwierdzić, czy aby na pewno masz w łydce 34cm? Jasnowidz ze mnie żaden
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
ale o co chodzi?? no tak, pomiary zazwyczaj robi się na tych fragmentach
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Sylwetka jest bardzo fajna, ale ja jednak lekko bym podcięła, do mniejszego bf https://www.sfd.pl/Body_fat__znaczenie_w_budowaniu_masy_mięśniowej-t1132868.html
A później na spokojnie masa.
Sądzę, że ta redukcja jak sprawnie pójdzie nie zamie Ci za wiele.
A później na spokojnie masa.
Sądzę, że ta redukcja jak sprawnie pójdzie nie zamie Ci za wiele.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Tak bym zrobiła.
Około 150g białka, 90tłuszczy i reszta węglowodany do poprawnie wyliczonej kaloryczności https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html
Wrzuć do wglądu, jak coś ułożysz https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html
Około 150g białka, 90tłuszczy i reszta węglowodany do poprawnie wyliczonej kaloryczności https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html
Wrzuć do wglądu, jak coś ułożysz https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Polecane artykuły