Płeć : mężczyzna
Wiek : 28
Waga : 78
Wzrost : 170
Obwód klatki : 110
Obwód ramienia : 38
Obwód talii : 91
Obwód uda : 68
Obwód łydki : 40
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 20 - 25%
Aktywność w ciągu dnia : praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia - SPLIT+aeroby, w 2 dnt aeroby
Odżywianie : napady obrzarstwa
Cel : redukcja rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów :
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana, low carb
Witam,
Mam pytanie odnośnie metody poprawnej rotacji węglowodanami. Chodzi mi głównie o różnice w spożyciu węgli w dt i w dnt. Przykładowo mając dopiętą dietę, przy wadze 78 kg w dni treningowe zjadamy około 170 g białka, 230 g węgli i 75 g tłuszczy co daje nam 2280 kcal (zapotrzebowanie aby utrzymać wagę 2800 kcal), natomiast w dni nietreningowe zjadamy 170 g białka, 100 g węgli i 110 g tłuszczy co daje nam 2070 kcal. I teraz moje pytanie: czy w dnt węgli można uciąć aż tyle czy jest to raczej nie wskazane? Trening siłowy odbywam 3 razy w tygodniu, do tego cardio po każdym treningu. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Poniżej zrzut przykładowych jadłospisów w dt i dnt
Zmieniony przez - michmart12 w dniu 2017-04-11 10:45:20