Składniki:
- makaron tagliatelle (świeży , z lodówki, np. z lidl )
- 1 stek z polędwicy wołowej
- kilka suszonych pomidorów
- kilka pomidorków koktajlowych
- pasta z ostrych papryczek sambal oelek
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 2 ząbki czosnku
- parmezan
Przygotowanie:
1. Na oliwie krótko podsmażyć czosnek, dodać pokrojoną w plastry polędwicę , sambal , następnie suszone pomidory i świeże - całość podsmażać aż mięso nie będzie krwiste .
2. Do przygotowanego mięsa dodać ugotowany według przepisu makaron , doprawić do smaku solą i pieprzem. Całość zamieszać . Podawać , posypane parmezanem.
Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2017-07-25 09:22:58
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html