SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ważenie składników

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1044

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Wiek 5 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 771
Witajcie,
Jeśli smażę kurczaka na patelni, to rozumiem, że ważę go jeszcze jak jest surowy i jeśli smażę go na oliwie z oliwek (np. 3 łyżki) to wliczam wszystkie 3 czy np 1, bo nie wszystko się wchłania? Dzięki za odpowiedź!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17714 Napisanych postów 132216 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460928
Tak ważysz kurczaka przed obróbką, jak nie wszytsko się wchłania to po co dawać 3 łyżki oliwy, daj jedną.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9099 Napisanych postów 82811 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 700378
Ważysz przed obróbka kazdy produkt . Oliwy dawaj jak najmniej , wystarczy posmarować patelnie . Lepiej spożywać oliwę jako dodatek do sałatek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Wiek 5 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 771
Czyli liczyć tyle łyżek oliwy ile daję na patelnie, tak?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17714 Napisanych postów 132216 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460928
Jak dasz 3 i widzisz ze sporo zostaje tej oliwy to policz półtora, ale już napisałem po co marnować jak wystarczy jedna łyżeczka i nic nie zostanie

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6314 Napisanych postów 76284 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 756312
Liczyć należy wszystko, a tłuszczu dodać tyle żeby nic nie zostawało.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Zdecydowanie należy wliczać, przecież tłuszcz na którym smażysz nie znika. Mało tego, tak jak poprzednicy dostrzegli - wystarczy jedna łyżka oliwy, takie ilości które dajesz spowodują, że mięso będzie pływać.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta Na masę 78kg do poprawy xD

Następny temat

Kalorie pierników

forma lato