Szacuny
17
Napisanych postów
417
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
6706
2:2 ;) jednak chyba z redukuje jeszcze trochę. Wrzuce 2700kcal i po silowym 15 min aerobu.
Mam 3 inne pytania.
Czym zastapic wedliny? Pieczony schab ma nawet sporo fatu a z jajecznicy duzo tluszczy i tak juz mam.
Mam ochotę czesto na spaghetti. Lubie wloska kuchnie. Jakie wybrac mieso mielone. Jakie polecacie i z jakiego sklepu z najlepszym składem?
Przyjmuje omega 3 w tabsach. Zastanawiam sie ile jest dzienna podaz trenujacego na omege 3 i ile zawiera mg tabletka?
Szacuny
3421
Napisanych postów
8469
Wiek
49 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
407869
Schab pieczony nie powinien mieć dużo tłuszczu, bo schab z natury jest chudy.
Może masz jakieś przekłamane makro.
Wędliny można zastąpić pieczonymi mięsami, można zrobić pasztet (sama robię zamiennie z królika i kurczaka - bo są chude), czy coś jak pieczeń rzymska. Ewentualnie samemu robić wędliny - najłatwiej takie dojrzewające.
Mięso najlepiej kupować w kawałku i zemleć samemu i lub dać do zmielenia w sklepie.
Na opakowaniu suplementu omega 3 powinien być podany skład
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
Szacuny
17
Napisanych postów
417
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
6706
Czyki rozumiem ze spaghetti z miesa nie zmielonego ( gotowca) mozaralle i durum bedzie ok. A co z sosem? Wprawdzie nie nie mam czasu na robienie swojego sosu z pomidorow. Czy te gotowe sosy spaghetti sa az tak zle przy zjedzeniu ich raz na 10 dni?