aree1987Może być mąka żytnia pełnoziarnista?
Może być nieco ciężka ta mąka. Możesz spróbować, ale może będzie trzeba jej dać mniej.
BLOG TRENINGOWY http://www.sfd.pl/[BLOG]Melo_15/Początki_z_IF-t1034320-s32.html#post5
BLOG KULINARNY http://www.sfd.pl/[BLOG]_melo15_Nie_ma_bardziej_szczerej_miłości_niż_miłość_do_jedzenia_-t1116447.html
ZAPRASZAM!!!
melo15aree1987Może być mąka żytnia pełnoziarnista?
Może być nieco ciężka ta mąka. Możesz spróbować, ale może będzie trzeba jej dać mniej.
Wyszło super. Zgadzam się że polewa jest zbędna bo ciasto smakuje ekstra samo.
BLOG TRENINGOWY http://www.sfd.pl/[BLOG]Melo_15/Początki_z_IF-t1034320-s32.html#post5
BLOG KULINARNY http://www.sfd.pl/[BLOG]_melo15_Nie_ma_bardziej_szczerej_miłości_niż_miłość_do_jedzenia_-t1116447.html
ZAPRASZAM!!!
Cieszę się że posmakowało!
BLOG TRENINGOWY http://www.sfd.pl/[BLOG]Melo_15/Początki_z_IF-t1034320-s32.html#post5
BLOG KULINARNY http://www.sfd.pl/[BLOG]_melo15_Nie_ma_bardziej_szczerej_miłości_niż_miłość_do_jedzenia_-t1116447.html
ZAPRASZAM!!!