SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chleb

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 239

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51595 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jeżeli robię własny chleb z np mąki jaglanej, ryżowej i żytniej, to jeżeli chce obliczyć kaloryczność i makroskładniki jednej kromki to wystarczy jak dodam do siebie np w przypadku węglowodanów ilość węgli z każdej mąki i potem podzielę przez ilość kromek jaka mi wyszła? Dobrze myślę? Nie musi to być aż tak strasznie dokładnie, ale żeby mniej więcej wiedzieć ile kalorii, białka, węgli i tłuszczy ma jedna kromka
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14686 Napisanych postów 53226 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400892
Tak, mniej więcej tak to wyjdzie

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17719 Napisanych postów 132228 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460985
A to nie ty zadawałeś/aś już to pytanie

tak dokąłdnie tak robisz wszytsko dzielisz przez ilość kromek jak będą one mniej więcej takie same

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6317 Napisanych postów 76304 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 756413
Zgadza się. Sumujesz wszystko i dzielisz przez ilość kromek. Nie ma tutaj innej opcji. Nic nie wyparuje w czasie pieczenia.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Owsianka

Następny temat

biegunka po jajecznicy

forma lato