SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Waga ryzu po ugotowaniu

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 642

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51595 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ile mniej wiecej bedzie wazyc 100g surowego ryzu po ugotowaniu? 250-300g?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 888 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8496
to zalezy ale cos kolo tego , tak czy owak warzy sie przed obrobk
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Szacuny 33343 Napisanych postów 23390 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 278558
Im dłużej będziesz gotować tym więcej nabierze wody i tym większa waga będzie i są tu duże rozbierzności bo od 220 do prawie 400 g
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 177 Wiek 23 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 58116
przyjmij 300g i pamietaj ze wazymy wszystko przed obrobka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17716 Napisanych postów 132228 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460985
ok 250-300 ale sporo zależy od ryzu, brązowy czy biały. U mnie są to okolice 250g

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 888 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8496
Jak monkey jak będziesz długo gotowal to może być i 400 więc ciężko jest to stwierdzić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14686 Napisanych postów 53226 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400892
Produkty trzeba ważyć przed obróbką. A jak jednorazowo nie zważyłeś, to zdumienie na oko i nic się nie stanie

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6317 Napisanych postów 76295 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 756368
Nie ma to znaczenia. Przyjmujemy przed obróbką.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tydzień redukcji

Następny temat

tuszka z kurczaka

forma lato