Szacuny
17717
Napisanych postów
132228
Wiek
40 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460985
Normalna sprawa jak wyjmiesz jajo z lodówki i do wrzątku wrzucisz, jak tak chcesz robić wyjmij jako pół godziny wczesniej przed wrzuceniem do wrzątku, kolejna sprawa nie wrzucaj tylko wkąłdaj łyżką. A najlepiej włozyć do zimnej wody i tak ugotować, od zagotowania wody 4-5 minut.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
14686
Napisanych postów
53226
Wiek
34 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
400892
Wyciąg jaja z lodówki wcześniej by złapały temperaturę pokojową i dzięki temu zminimalizujesz ryzyko pęknięcia Ale też 'pęknięte' jajo nie traci nic na swoich walorach ani smakowych ani odżywczych