...
Napisał(a)
Ja to wogole bym ta szynke z piersi indyka zastapil piersia z kurczaka, smazona bez tluszczu/grilowana/duszona/z piekarnika.
...
Napisał(a)
Zawsze mięso będzie lepsze pod względem jakości niż wyroby z niego. Na szybkiego ok, ale bazować na mięsach.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Najczęściej kupuje pierś z indyka pokrojoną na steki i wrzucam na grilla elektrycznego. Staram się unikać przetworzonego mięsa. Przez pomyłkę wrzuciłem tę szynkę do diety.
...
Napisał(a)
osobiście polecam też kupić sobie całego fileta z indyka lub kawałek schabu, dobrze natrzeć przyprawami i upiec, na kanapki do pracy/szkoły idealne
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
To jeszcze filet z piersi zamieniam czasem na udziec z indyka i to piekę w całości.
...
Napisał(a)
Schab najlepiej się sprawdza. Pierś 1-2 dni i jest sucha/twarda. Schab ciągle ma taką samą strukturę.
1
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły