...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
albo masz zawyżone wartości białka, albo może duże ćwiartki - ćwiartka ok 430-450g waży, mięso i skóra (bez kości i chrząstek) to ok 350g x4 to masz ok. 1400g a to daje białka 236,6g tłuszczu 162,4g i 2366kcal, na 100g (bez kości i chrząstek) przypada średnio 16,9g białka i 11,6g tłuszczu - 169kcal
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
To są bardzo duże ćwiartki . Czyli mam obierać mięso z kości i ważyć je ? Apka mi policzyła to dobrze jednak ?
...
Napisał(a)
po obróbce już masz inną masę, waż normalnie przed obróbką, utnij 20% masy na kości i tyle, nie ma co przesadzać
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
A wklepałeś w fiattu surowe udka, czy już przyrządzone ?
prawdopodobnie tak zrobiłeś
prawdopodobnie tak zrobiłeś
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły