Mateusz
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Podaj więcej informacji o sobie .Nie jesteśmy wstanie ocenić . Dieta będzie potrzebowała modyfikacji .
WZÓR PRAWIDŁOWO WYPEŁNIONEJ ANKIETY
Wiek :redukcja
Płeć : mężczyzna/kobieta
Wiek : 38
Waga : 86
Wzrost : 176
Obwód klatki : 112
Obwód ramienia : 40
Obwód talii : 90
Obwód uda : 67
Obwód łydki : 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : praca
...
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html
WZÓR PRAWIDŁOWO WYPEŁNIONEJ ANKIETY
Wiek :redukcja
Płeć : mężczyzna/kobieta
Wiek : 38
Waga : 86
Wzrost : 176
Obwód klatki : 112
Obwód ramienia : 40
Obwód talii : 90
Obwód uda : 67
Obwód łydki : 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25%
Aktywność w ciągu dnia : praca
...
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
wypełnij ankietę, ale już można na pierwszy ruzt oka powiedzieć, że wpisuj warzywa, nie wpisuj jajecznica na maśle, tylko osobno prodkty - jajka i masło, masło orzechowe jakie? bo jak z orzechów ziemnych to ni ejest to dobry produkt na stałe miejsce w diecie, jedynie okazjonalnie dodatek, no i na koniec.... litr mleka do kolacji?
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Aby sprawdzać dietę, trzeba przede wszystkim wiedzieć dla kogo jest ona ułożona. Musi więc być dokładnie wypelniona ankieta działu, do której link otrzymałeś w wypowiedzi powyżej. Wklej ją tutaj.
Kolejny krok to wyliczenie zapotrzebowania kalorycznego i wklejenie tutaj całości obliczeń, za pomocą tego oto wzoru:
https://potreningu.pl/articles/5255/zapotrzebowanie-kaloryczne-dla-wnikliwych-
Od razu widać, że coś jest nie tak z makroskładnikami. Z kolei produkty wrzuć przed, a nie po ich obróbce.
Kolejny krok to wyliczenie zapotrzebowania kalorycznego i wklejenie tutaj całości obliczeń, za pomocą tego oto wzoru:
https://potreningu.pl/articles/5255/zapotrzebowanie-kaloryczne-dla-wnikliwych-
Od razu widać, że coś jest nie tak z makroskładnikami. Z kolei produkty wrzuć przed, a nie po ich obróbce.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły