I Śniadanie 37. Ser twarogowy chudy 100 19,8 0,5 3,5 100
211. Płatki owsiane 100 11,9 7,2 69,3 211
Łacznie: 200 31,7 7,7 72,8 311
II Śniadanie 22. Maślanka 0,5 % tłuszczu 500 17 2,5 23,5 190
50. Jaja kurze całe 120 15 12,84 1,2 181,2
153. Oliwa z oliwek 10 0 9,96 0 88,9
Łacznie: 630 32 25,3 24,7 460,1
I Posiłek 22. Maślanka 0,5 % tłuszczu 500 17 2,5 23,5 190
50. Jaja kurze całe 120 15 12,84 1,2 181,2
153. Oliwa z oliwek 10 0 9,96 0 88,9
Łacznie: 630 32 25,3 24,7 460,1
II Posiłek 168. Kasza gryczana 60 7,56 1,86 41,58 203,4
133. Śledź solony 100 19,8 15,4 0 219
0 0 0 0
Łacznie: 160 27,36 17,26 41,58 422,4
I Kolacja 174. Ryż brązowy 60 4,26 1,14 46,08 195
75. Mięso z piersi indyka b/skóry 200 38,4 1,4 0 170
Łacznie: 260 42,66 2,54 46,08 365
II Kolacja 147. Tuńczyk w wodzie 200 42 2,4 0 194
Łacznie: 200 42 2,4 0 194
Ilość produktów [g] Białko [g] Tłuszcze [g] Węglowodany [g] Kcal.
Łaczna ilość wszystkich posiłków [g] 2080 207,72 80,5 209,86 2212,6
Ustalone dzienne zapotrzebowanie [g] 210 70 210 2310
Zrealizowany procent dziennego zapotrzebowania [%] 98,91428571 115 99,93333333 95,78354978
Dostarczona ilość na kg masy ciała [g] 2,967428571 1,15 2,998
3g białka 3 g wegli i 1 g tłuszczy na kilogram
zrób cos z podobnymi proporcjami
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak