Szacuny
4
Napisanych postów
285
Wiek
36 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12649
Raczej nie używaj bułki tartej do kurczaka. Panierka wchłonie tylko tłuszcz.
A ta patelnia o której wspomniałeś jest patelnią teflonową renomowanej firmy. Mam taką samą.
Szacuny
1
Napisanych postów
330
Wiek
44 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
35782
Ripper mi tam bardziej pasuje tran smakowy. Jem właśnie Lysi cytrynowy i jest w porządku. Spożywam go przed posiłkami wtedy nie mam tego posmaku w ustach. Ja go jem około 12 g dziennie. W którymś poście niedawno były podawane dawki.
Szacuny
24
Napisanych postów
6395
Wiek
39 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
87320
Dzięki Sasu ale juz wszystko wiem ...
Ja mam tran smakowy- wieloowocowy i daje radę..
W każdym razie łap odemnie pierwszego soga za to, że jako jedyny mi odpowiedziałeś
Szacuny
63
Napisanych postów
5807
Wiek
49 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40905
obojętnie jaka patelnia... czy to teflonowa czy zwykła... MUSI byc potłuszczona... NIE WOLNO UZYWAĆ PATELNI BEZ TEJ WARSTWY OCHRONNEJ...
takie są wymogi technologiczne... w przeciwnym wypadku zniszczysz patelnię...
więc lepiej wlać trochę tłuszczu... takie małe ilości jeszcze nikomu nie zaszkodziły...