"Naród, który nie wierzy w wielkość i nie chce ludzi wielkich,
kończy się. Trzeba wierzyć w swą wielkość i pragnąć jej." Kardynał W.
...
Napisał(a)
Do ludzi którzy wiedzą z biologii i chemii trochę więcej. Tak jak w temacie zastanawiam się który składnik makaronu wprowadza te węglowodany. Może jest są one wynikiem syntezy składników. Dokładnie mam na myśli czy nie lepiej jeść np. zamiast makaronu mąki przennej, może przenicy :). Tak z ciekawości poproszę o odpowiedz. A i w makaronie do spagetti to chyba nawet5 jajek nie ma a węglowodanów od groma.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ziarna zboz w ok 75% zawieraja material zapasowy w postaci skrobii, ktora sklada sie amylopektyny i amylozy. W stanie surowym sa trudno strawne, dlatego jedzenie maki to nienajlepszy pomysl
p.s jajka nie zawieraja weglowodanow
Zmieniony przez - Charon w dniu 2005-04-26 17:46:33
p.s jajka nie zawieraja weglowodanow
Zmieniony przez - Charon w dniu 2005-04-26 17:46:33
Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
ale rozkminka
zazwyczaj wszystkie produkty pochodzenia roślinnego zabierają wegle a produkty zbożowe szczególnie i nawet nie trzeba ich wprowadzac
zazwyczaj wszystkie produkty pochodzenia roślinnego zabierają wegle a produkty zbożowe szczególnie i nawet nie trzeba ich wprowadzac
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Polecane artykuły