Wysyłam jeszcze raz w takij formie:
wersja 1
Dostarczone wartości odżywcze :
Posiłek Lp. Nazwa produktu Białko [g] Tłuszcze[g] Węglowodany [g] Kcal. Ilość produktu [g] Białko [g] Tłuszcze [g] Węglowodany [g] Kcal.
I posiłek 4. Mleko zaw. 1,5 % tłuszczu 3,4 1,5 5 48 200 6,8 3 10 96
06:00 207. Musli z rodzynkami i orzechami 11,5 12,7 62,9 378 10 1,15 1,27 6,29 37,8
210. Płatki kukurydziane 6,9 2,5 83,6 366 10 0,69 0,25 8,36 36,6
482. Tran kapsułki 20,2 70 9,8 734 3,5 0,707 2,45 0,343 25,69
374. Kawa napar bez cukru 0,2 0 0,3 2 200 0,4 0 0,6 4
Łacznie: 423,5 9,747 6,97 25,593 200,09
II posiłek 196. Bułki grahamki 8,2 1,7 56,9 260 80 6,56 1,36 45,52 208
09:00 108. Baton szynkowy z indyka 14,9 9,3 0,1 144 20 2,98 1,86 0,02 28,8
29. Ser Gouda 27,9 22,9 0,1 319 30 8,37 6,87 0,03 95,7
373. Herbata, napar bez cukru 0,1 0 0 0 200 0,2 0 0 0
Łacznie: 330 18,11 10,09 45,57 332,5
III posiłek 48. Serek wiejski 10 5 5 105 150 15 7,5 7,5 157,5
Pomidor, ogórek, cebula, rzodkiewka 4 0,9 17,8 74 250 10 2,25 44,5 185
373. Herbata, napar bez cukru 0,1 0 0 0 200 0,2 0 0 0
Łacznie: 600 25,2 9,75 52 342,5
IV posiłek 128. Mintaj świeży 16,6 0,6 0 73 200 33,2 1,2 0 146
16:00 Kasza kuskus 12,76 0,64 77,43 366 100 12,76 0,64 77,43 366
0 0 0 0
482. Tran kapsułki 20,2 70 9,8 734 3,5 0,707 2,45 0,343 25,69
25. Ser Brie pełnotłusty 19,8 28 0,2 332 30 5,94 8,4 0,06 99,6
374. Kawa napar bez cukru 0,2 0 0,3 2 200 0,4 0 0,6 4
Łacznie: 533,5 53,007 12,69 78,433 641,29
V posiłek 332. Miód pszczeli 0,3 0 79,5 327 50 0,15 0 39,75 163,5
19:00 147.
Tuńczyk w wodzie 21 1,2 0 97 130 27,3 1,56 0 126,1
215. Wafle ryżowe 8,4 4,4 80,6 1680 10 0,84 0,44 8,06 168
153. Oliwa z oliwek 0 99,6 0 889 20 0 19,92 0 177,8
Łacznie: 210 28,29 21,92 47,81 635,4
VI posiłek 37. Ser twarogowy chudy 19,8 0,5 3,5 100 100 19,8 0,5 3,5 100
22:00 257. Szczypiorek 4,1 0,8 3,9 30 20 0,82 0,16 0,78 6
224. Czosnek 6,4 0,5 32,6 147 10 0,64 0,05 3,26 14,7
15. Jogurt naturalny 2% tłuszczu 4,3 2 6,2 61 30 1,29 0,6 1,86 18,3
373. Herbata, napar bez cukru 0,1 0 0 0 200 0,2 0 0 0
Łacznie: 360 22,75 1,31 9,4 139
Ilość produktów [g] Białko [g] Tłuszcze [g] Węglowodany [g] Kcal.
Łaczna ilość wszystkich posiłków [g] #ADR! 157 63 259 2291
Ustalone dzienne zapotrzebowanie [g] 164 76 262 2392
Zrealizowany procent dziennego zapotrzebowania [%] 96 83 99 96
Dostarczona ilość na kg masy ciała [g] 1,9 0,8 3,2
Kalorie [kcal] 628 565 1035
Dostarczone wartości odżywcze :
Posiłek Lp. Nazwa produktu Białko [g] Tłuszcze[g] Węglowodany [g] Kcal. Ilość produktu [g] Białko [g] Tłuszcze [g] Węglowodany [g] Kcal.
I posiłek 4. Mleko zaw. 1,5 % tłuszczu 3,4 1,5 5 48 200 6,8 3 10 96
06:00 206. Cini minis 4,7 9,8 75,9 328 10 0,47 0,98 7,59 32,8
214. Ryż preparowany 6,3 1,6 84,1 364 10 0,63 0,16 8,41 36,4
482. Tran kapsułki 20,2 70 9,8 734 3,5 0,707 2,45 0,343 25,69
374. Kawa napar bez cukru 0,2 0 0,3 2 200 0,4 0 0,6 4
Łacznie: 423,5 9,007 6,59 26,943 194,89
II posiłek 196. Bułki grahamki 8,2 1,7 56,9 260 40 3,28 0,68 22,76 104
09:00 97. Polędwica Sopocka 19,9 9,1 0,9 166 10 1,99 0,91 0,09 16,6
29. Ser Gouda 27,9 22,9 0,1 319 15 4,185 3,435 0,015 47,85
373. Herbata, napar bez cukru 0,1 0 0 0 200 0,2 0 0 0
Łacznie: 265 9,655 5,025 22,865 168,45
III posiłek 43. Serek twarogowy waniliowy 16,8 4,2 13,3 161 100 16,8 4,2 13,3 161
373. Herbata, napar bez cukru 0,1 0 0 0 200 0,2 0 0 0
Łacznie: 300 17 4,2 13,3 161
IV posiłek 81. Mięso z piersi kurczaka b/skóry 21,5 1,3 0 100 150 32,25 1,95 0 150
16:00 174. Ryż brązowy 7,1 1,9 76,8 325 100 7,1 1,9 76,8 325
328. Orzechy włoskie 16 60,3 18 651 10 1,6 6,03 1,8 65,1
482. Tran kapsułki 20,2 70 9,8 734 3,5 0,707 2,45 0,343 25,69
334. Mizeria ze śmietaną 1 2,2 2,8 34 150 1,5 3,3 4,2 51
374. Kawa napar bez cukru 0,2 0 0,3 2 200 0,4 0 0,6 4
Łacznie: 613,5 43,557 15,63 83,743 620,79
V posiłek 22. Maślanka 0,5 % tłuszczu 3,4 0,5 4,7 38 200 6,8 1 9,4 76
18:00 IZOMAX 0 0 0 380 30 0 0 0 114
Łacznie: 230 6,8 1 9,4 190
VI posiłek 286. Banan 1 0,3 23,5 96 100 1 0,3 23,5 96
21:00 147. Tuńczyk w wodzie 21 1,2 0 97 130 27,3 1,56 0 126,1
Po 215. Wafle ryżowe 8,4 4,4 80,6 1680 20 1,68 0,88 16,12 336
treningowy 153. Oliwa z oliwek 0 99,6 0 889 30 0 29,88 0 266,7
Łacznie: 280 29,98 32,62 39,62 824,8
VII posiłek 37. Ser twarogowy chudy 19,8 0,5 3,5 100 100 19,8 0,5 3,5 100
23:00 257. Szczypiorek 4,1 0,8 3,9 30 20 0,82 0,16 0,78 6
224. Czosnek 6,4 0,5 32,6 147 10 0,64 0,05 3,26 14,7
15. Jogurt naturalny 2% tłuszczu 4,3 2 6,2 61 30 1,29 0,6 1,86 18,3
50. Jaja kurze całe 12,5 10,7 1 151 80 10 8,56 0,8 120,8
373. Herbata, napar bez cukru 0,1 0 0 0 200 0,2 0 0 0
Łacznie: 440 32,75 9,87 10,2 259,8
Ilość produktów [g] Białko [g] Tłuszcze [g] Węglowodany [g] Kcal.
Łaczna ilość wszystkich posiłków [g] 2552 149 75 206 2420
Ustalone dzienne zapotrzebowanie [g] 164 76 262 2392
Zrealizowany procent dziennego zapotrzebowania [%] 91 99 79 101
Dostarczona ilość na kg masy ciała [g] 1,8 0,9 2,5
Kalorie [kcal] 595 674 824
Mam nadzieję że teraz będzie widoczne