mam pytanko -jak najlepiej przyrzadzac mieso??? piec chyba nie... gotowac? czy moze najlepiej grilowac tzn . rzucic na suszt w peikarniku( od kuchenki :o) okryc od góry folia od dolu nie i piec te 45 min w 180 stopniach- wtedy tłuszcz skapie i zostanie nam coprawda połowe mniejszy ale zawse bez fatu kurak :o) co wy na ten sposób tylko ,ze po taim pieczeniu 2 50 gram kuraka jest tak skurczone ,ze na jeden kes to przełykam ;o)))
...
Napisał(a)
witajcie!!!
mam pytanko -jak najlepiej przyrzadzac mieso??? piec chyba nie... gotowac? czy moze najlepiej grilowac tzn . rzucic na suszt w peikarniku( od kuchenki :o) okryc od góry folia od dolu nie i piec te 45 min w 180 stopniach- wtedy tłuszcz skapie i zostanie nam coprawda połowe mniejszy ale zawse bez fatu kurak :o) co wy na ten sposób tylko ,ze po taim pieczeniu 2 50 gram kuraka jest tak skurczone ,ze na jeden kes to przełykam ;o)))
mam pytanko -jak najlepiej przyrzadzac mieso??? piec chyba nie... gotowac? czy moze najlepiej grilowac tzn . rzucic na suszt w peikarniku( od kuchenki :o) okryc od góry folia od dolu nie i piec te 45 min w 180 stopniach- wtedy tłuszcz skapie i zostanie nam coprawda połowe mniejszy ale zawse bez fatu kurak :o) co wy na ten sposób tylko ,ze po taim pieczeniu 2 50 gram kuraka jest tak skurczone ,ze na jeden kes to przełykam ;o)))
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Mozesz robic na rozne sposoby, piekarnik, gotowac, na parze, na elekrtycznym grillu, w kombiwarze, parowarze itp.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
ja najczesciej gotuje (albo na parze) albo na teflonie smaże
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Polecane artykuły